macooa - Software je razvijen & smješten u Njemačkoj

... s jasnim fokusom na potrebe malih i srednjih poduzeća!

Online

Desktop ili App - možete raditi bilo gdje, bilo kada.

Upotrebljivost

macooa je opremljena modernim korisničkim sučeljem i u potpunosti radi u pregledniku.

Atraktivne cijene

Nema dodatnih troškova! Samo mjesečne naknade ovisno o odabranoj macooa verziji.

Donošenje odluka - s macooa je temeljeno na činjenicama!

Prosječno vrijeme rada, planiranje projekata, planirano korištenje i mnoge druge činjenice generirane s macooa, daju Vam najnovije informacije za upravljanje Vašim poslom.

macooa Cockpit je online sjedište, vaš kontrolni centar gdje se podaci obrađuju, dajući vam informacije za donošenje odluka.

CRM

Novo u macooa! Sada Vaše Prodajno odjeljenje također može imati koristi od macooa - koristeći novu CRM funkciju možete voditi prodaju online!

Klijent & upravljanje kontaktima, drag & drop prodajni ljevak, mjerenje učinka, prikaz vjerojatnosti događaja i očekivanih gubitaka za pojedine poslove, klasifikacija klijenata, ocjenjivanje klijenata i još mnogo toga - koristeći novu funkciju CRM bit ćete dobro opremljeni!

Ako je sve lako,
onda možeš lako sve.

Visoki troškovi komunikacije?
s macooa to više nije slučaj...

... jer je FaceTime integriran u CRM, pa sada možete direktno telefonirati s Vašim klijentima i poslovnim partnerima. I to sve sa samo jednim klikom. Wow!

I macooa čini još više za digitalnu integraciju - samo isprobajte. Izvozi kontakate pomoću vCard i integrira ih direktno u Vaš Outlook / Kontakt aplikaciju? Nema problema. Opet, samo jedan klik na macooa.

PlanningCockpit

Što je opći plan za sljedećih 6 mjeseci za vašu tvrtku? Sa Cockpitom za planiranje dobit ćete odgovor i cjelokupan pregled: sve projektne planove, sve zaposlene, sve vrste poslova i sve se prikazuje na 4 različite vremenske linije. Wow!

U slučaju da projektni plan tek trebate napraviti, možete započeti proces planiranja preko novog Cockpita za planiranje.

Upravljanje To Do stavkama unutar tima -
naravno koristeći Kanban Board!

Koristeći Drag & Drop možete jednostavno dodijeliti i upravljati zadacima u okviru Kanban Board. Možete, naravno, odlučiti da li želite da obradite samo svoje, sve ili samo neke specifične zadatke na Kanban Board.

Kanban Board sve sortira, zadaci mogu biti s prioritetima i dodijeljeni projektima i članovima tima, kao i zbog datuma koji se mogu podesiti i pratiti.

macooa - jednostavno, zajedno radimo bolje!

Planiraj, prati i reagiraj.
Sve je jednostavno s macooa!

Vaš rad se može okarakterizirati kao projekt? Onda macooa nije samo alat, već PRAVI alat za Vas! S macooa možete organizirati Vaše projekte, planove i rasporediti resurse i više od toga. Pored toga macooa automatski generira interaktivni Gantt dijagram za Vas, ne samo za pojedine projekte, već i za sve članove projekta.

Želite vidjeti projektni plan u svom kalendaru na računalu / telefonu? S macooa, možete integrirati svoj osobni projektni plan u iCal / Outlook.

macooa Vam nudi sve što Vam je potrebno za upravljanje i vođenje projekta.

S macooa planiranje projekta
je zabava!

macooa automatski generira interaktivne Gantt dijagrame za Vas - ne samo za pojedine projekte već i za svakog pojedinačnog člana projekta.

Ide čak i dalje: pojedinačni barovi Gantt dijagrama predstavljaju u bicolor režimu upravo ono što zaista trebate znati - (1) planirano vrijeme i (2) u tamnijoj boji je prikazano već raspoređeno radno vrijeme po planiranim vrstama poslova.

Osim toga, možete upravljati prijelomnim točkama projekta.

Snimanje i upravljanje radnim vremenom -
ništa lakše od toga.

Snimanje radnog vremena, dodjeljivanje projektu i vrsti posla - koristeći macooa sve postaje jednostavno. I pored toga olakšava Vaš AS-IS proračun za svaki projekt.

Osim toga, možete upravljati kompletnim planiranjem odsustava s macooa.
Ukoliko želite, možete vidjeti svoj plan za odmor u kalendaru aplikacije na svom računalu / telefonu - s macooa možete da integrirate svoj osobni plan za odmor u iCal / Outlook.

Organizacija projekta

Rad na projektima je timski rad -
s macooa prilagodite svoj tim!

S macooa, možete upravljati organizacijom projekata. Možete dodijeliti funkcije u organizaciji projekta članovima tima, a macooa automatski kreira interaktivne grafikone organizacije za Vas.

Tko što radi u projektu? Uz macooa, organizacija projekta je jasna.

Upravljanje & kontrola projekta

Želite znati je li se vaš projektni plan uklapa u dani budžet? Želite znati koliko je vremena potrošeno na svakoj pojedinačnoj vrsti posla?
Nema problema, sa samo nekoliko klikova možete naći odgovore u macooa - i to ne samo na ova pitanja!

U sklopu macooa možete upravljati troškovima vezanim za projekt. Stoga, macooa Vam nudi mogućnost da sprovede svoje poslovne analize i proračune na osnovu ukupnog troška.

Administracija & Moje postavke

Sve je pod kontrolom? Nema problema s macooa administracijom.

Svaki macooa kupac ima najmanje jednog korisnika koji ima funkciju administratora. U macooa administraciji, možete prilagoditi macooa potrebama vaše organizacije, na primjer, možete upravljati korisnicima, vrstama poslova, kategorijama rada, postavite maksimalni broj pokušaja pogrešnih prijavljivanja i još mnogo toga.

Naravno, preko "Moje postavke" svaki korisnik može prilagoditi pojedinačne postavke u macooa, na primjer, dobiti informaciju preko E.Mail ako su nastale promjene na planu projekta.

macooa - zajedno radimo bolje!