macooa - Software je razvijen & hostovan u Nemačkoj

... sa jasnim fokusom na potrebe malih i srednjih preduzeća!

Online

Desktop ili App - možete raditi bilo gde, bilo kada.

Upotrebljivost

macooa je opremljena modernim korisničkim interfejsom i u potpunosti radi u pretraživaču.

Atraktivne cene

Nema dodatnih troškova! Samo mesečne naknade u zavisnosti od odabrane macooa verzije.

Donošenje odluka - sa macooa je zasnovano na činjenicama!

Prosečno vreme rada, planiranje projekata, planirano korišćenje i još mnoge činjenice generisane sa macooa daju Vam najnovije informacije za upravljanje Vašim poslom.

macooa Cockpit je online sedište, vaš kontrolni centar gde se podaci obrađuju dajući informacije za donošenje odluka.

CRM

Novo u macooa! Sada Vaše Prodajno odeljenje takođe može imati koristi od macooa - koristeći novu CRM funckiju možete voditi prodaju online!

Klijent & upravljanje kontaktima, drag & drop prodajni levak, merenje učinka, prikaz verovatnoće događaja i očekivanih gubitaka za pojedine poslove, klasifikacija klijenata, ocenjivanje klijenata i još mnogo toga - koristeći novu funkciju CRM bićete dobro opremljeni!

Ako je sve lako,
onda možeš lako sve.

Visoki troškovi komunikacije?
sa macooa to više nije slučaj...

... jer je FaceTime integrisan u CRM, pa sada možete direktno da telefonirate Vašim klijentima i poslovnim partnerima. I to sve sa samo jednim klikom. Wow!

I macooa čini još više za digitalnu integraciju - samo isprobajte. Izvozi kontakate pomoću vCard i integriše ih direktno u Vaš Outlook / Kontakt aplikaciju? Nema problema. Opet, samo jedan klik na macooa.

PlanningCockpit

Šta je opšti plan za sledećin 6 meseci za vašu kompaniju? Sa Cockpitom za planiranje dobićete odgovor i celokupan pregled: sve projektne planove, sve zaposlene, sve vrste poslova i sve se prikazuje na 4 različite vremenske linije. Wow!

U slučaju da projektni plan tek treba da napravite, možete započeti proces planiranja preko novog Cockpita za planiranje.

Upravljanje To Do stavkama unutar tima -
naravno koristeći Kanban Board!

Koristeći Drag & Drop možete jednostavno dodeliti i upravljati zadacima u okviru Kanban Board. Možete, naravno, odlučiti da li želite da obradite samo svoje, sve ili samo neke specifične zadatke na Kanban Board.

Kanban Board sve sortira, zadaci mogu da budu sa prioritetima i dodeljeni projektima i članovima tima, kao i zbog datuma koji se mogu podesiti i pratiti.

macooa - jednostavno radimo bolje zajedno!

Plan, prati i reaguj.
Sve je jednostavno sa macooa!

Vaš rad se može okarakterisati kao projekt? Onda macooa nije samo alat, već PRAVI alat za Vas! Sa macooa možete da organizujete Vaše projekte, planove i rasporedite resurse i više od toga. Pored toga macooa automatski generiše interaktivni Gantt dijagram za Vas, ne samo za pojedine projekte, već i za sve članove projekta.

Želite da vidite projektni plan u svom kalendaru na kompjuteru / telefonu? Sa macooa, možete integrisati svoj lični projektni plan u iCal / Outlook.

macooa Vam nudi sve što Vam je potrebno za upravljanje i vođenje projekta.

Sa macooa planiranje projekta
je zabava!

macooa automatski generiše interaktivne Gantt dijagrame za Vas - ne samo za pojedine projekte već i za svakog pojedinačnog člana projekta.

Ide čak i dalje: pojedinačni barovi Gantt dijagrama predstavljaju u bicolor režimu upravo ono što zaista treba da znate - (1) planirano vreme i (2) u tamnijoj boji je prikazano već raspoređeno radno vreme po planiranim vrstama poslova.

Osim toga, možete upravljati prelomnim tačkama projekta.

Snimanje i upravljanje radnim vremenom -
ništa lakše od toga.

Snimanje radnog vremena, dodeljivanje projektu i vrsti posla - koristeći macooa sve postaje jednostavno. I pored toga olakšava Vaš AS-IS proračun za svaki projekat.

Osim toga, možete da upravljate kompletnim planiranjem odsustava sa macooa.
Ukoliko želite, možete videti svoj plan za odmor u kalendaru aplikacije na svom kompjuteru / telefonu - sa macooa možete da integrišete svoj lični plan za odmor u iCal / Outlook.

Organizacija projekta

Rad na projektima je timski rad -
sa macooa prilagodite svoj tim!

Sa macooa, možete da upravljate organizacijom projekata. Možete dodeliti funkcije u organizaciji projekta članovima tima, a macooa automatski kreira interaktivne grafikone organizacije za Vas.

Ko šta radi u projektu? Uz macooa, organizacija projekta je jasna.

Upravljanje & kontrola projekta

Želite da znate da li se vaš projektni plan uklapa u dati budžet? Želite da znate koliko je vremena potrošeno na svakoj pojedinačnoj vrsti posla?
Nema problema, sa samo nekoliko klikova možete naći odgovore u macooa - i to ne samo na ova pitanja!

U sklopu macooa možete upravljati troškovima vezanim za projekat. Tako, macooa Vam nudi mogućnost da sprovede svoje poslovne analize i proračune na osnovu ukupnog troška.

Administracija & Moja podešavanja

Sve je pod kontrolom? Nema problema sa macooa administracijom.

Svaki macooa kupac ima najmanje jednog korisnika koji ima funkciju administratora. U macooa administraciji, možete prilagoditi macooa potrebama vaše organizacije, na primer, možete upravljati korisnicima, vrstama poslova, kategorijama rada, postavite maksimalni broj pokušaja pogrešnih prijavljivanja i još mnogo toga.

Naravno, preko "Moja podešavanja" svaki korisnik može prilagoditi pojedinačne postavke u macooa, na primer, dobiti informaciju preko E.Mail ako su nastale promene na planu projekta.

macooa - zajedno radimo bolje!