macooa App

Nova macooa app s novim opcijama i novim izgledom & osjetite!S novom macooa aplikacijom, kao nikada do sada, imate mogućnost da spremate ili pregledavate svoje podatke u pokretu. Brojna poboljšanja i optimizacije Vam pomažu u stvaranju nove vrijednosti za Vas, Vaše zaposlenike i Vašu tvrtku..

Otkrijte nove mogućnosti uz maccoa aplikaciju.

DA bi se ulogirali na macooa molimo Vas da koristite Vaše korisničko ime i lozinku.

Odsutni ali još uvijek u uredu? Macooa aplikacija!

Koristeći macoaa aplikaciju vi ste povezani sa svojim uredom i jednostavno možete unositi poslove, vidjeti projektne planove ili promijeniti svoje postavke.

I još više, Kanban Board je potpuno integrirana s Macoa aplikacijom. Tako da sada možete kreirati zadatke, TO DO stavke ili pregledati statuse postojećih stavki s Kanban ploče putem svog pametnog telefona.

Ako promijenite svoj telefon - macooa aplikacija će se prilagoditi!

kao web aplikacija, macooa postoji na svim popularnim platformama iOS, Android, Windows ili Blackberry.

Instaliranje macooa aplikacije

Da bi instalirali macooa aplikaciju, molimo Vas otvorite preglednik kao što je Safari. Unesite link za macooa web stranicu: www.macooa.com i kliknite na gumb log in.

Login

macooa automatski detektira ako se logirate preko telefona i preusmjerava Vas na macooa aplikaciju.

Nakon toga ćete vidjeti u vašem pregledniku maccoa app internet stranicu i meta navigaciju za preglednik. Klikom na Bookmark ikonicu (1) otvorit će se novi prozor. Zatim odaberite Home screen (2) ikonicu.

Nakon odabira HOME screen ikonice otvorit će se drugi prozor, gdje možete promijeniti ime macooa aplikacije..Klikom na gumb Add (3) macooa app aplikacija je uspješno instalirana.

Kako će se vršiti ažuriranja?

Slično kao na desktop verziji, macooa app je razvijena u HTML5 / CSS3.

Macooa je web aplikacija kod koje se ne trebate brinuti o ažuriranju, jer će se nove verzije preuzeti automatski pri startanju aplikacije.