macooa App

Nova macooa app sa novim opcijama i novim izgledom & osetite!Sa novom macooa aplikacijom, kao nikada do sada imate mogućnost da sačuvate ili pregledate svoje podatke u pokretu. Brojna poboljšanja i optimizacije Vam pomažu u stvaranju nove vrednostu za Vas, Vaše zaposlene i Vašu kompaniju..

Otkrijte nove mogućnosti uz maccoa aplikaciju .

DA bi se ulogovali na macooa molimo Vas da koristitie Vaše korisničko ime i lozinku.

Odsutni ali još uvek u kancelariji? Macooa aplikacija!

Koristeći macoaa aplikaciju vi ste povezani sa svojom kancelarijom i jednostavn možete unostiti poslove, videti projektne planove ili pormeniti svoja podešavnja.

I još više, Kanban Board je potpuno integrisana sa Macoa apliakcijom. Tako da sada možete kreirati zadatke, TO DO stavke ili pregledati statuse postojećih stavki sa Kanban tabele putem svog pametnog telefona.

Ako promenite svoj telefon - macooa aplikacija se prilagođava!

kao web aplikacija, macooa postoji na svim popularnim platformama iOS, Android, Windows ili Blackberry.

Instaliranje macooa aplikacije

Da bi instalirali macooa aplikaciju, molimo Vas otvorite pretraživač. U adresu unesite link za macooa web sajt: www.macooa.com i kliknite na log in dugme .

Login

macooa autmatski detektuje ako se logujete preko telefona i preusmerava Vas na macooa aplikaciju.

Onda ćete videti u vašem pretraživaču maccoa app internet stranu i meta navigaciju za pretraživač. Klikom na Bookmark ikonicu (1) otvoriće se dialog. U otvorenom dijalogu selektujte Home screen (2) ikonicu.

Posle selektovanja HOME screen ikonice otvoriće se drugi dijalog, gde možete promeniti ime macooa aplikacije..Klikom na dugme Add (3) macooa app aplikacija je uspešno instalirana.

Kako će se vršiti ažuriranja?

Slično kao na desktop verziji, macooa app je razvijea u HTML5 / CSS3.

Macooa je web aplikacija kod koje ne treba te da brinete o ažuriranju, jer će se nove verzije preuzeti automatski pri startovanju aplikacije.